Scaricare la presentazione
La presentazione è in caricamento. Aspetta per favore
2
…’e pummarole anna essere d’’o piennolo…
3
…ll’aulive ‘e Gaeta…
4
…’e calamarelle ‘ammece appena appena ‘na sciaqquata…
5
…anna tenè ll’uocchie accussì… argient…
6
…abbiate a suffrier’ aglio, uoglio e cerasiello…
7
…quanno l’aglio s’è ndurato menatec’ ‘e pummarulelle tagliate ‘e smerz’… ’e pellecchie s’anna verè e sentì mmocca…
8
…facit’effà nu pucurillo e abbiammo a nce mettere ‘e calamarelle…
9
…ll’uocchie s’abbiano a riegnere (io abbio a ffà ‘a scumma mmocca…)
10
…vuttammece ll’aulive ca c’evem’ luat ll’uosso arinto…
11
…frattann’ ll’acqua volle… vuttammece ‘a pasta …
12
…sculatela tosta tosta…
13
…e vuttatele int’’a tiella c’o zuco d’e calamarelle…
14
…avutatel’ bbuon’ e fernite ‘e cocere ‘a pasta…
15
…via via c’avutate vuttatece petrusino a zuffunno…
16
…purtate a tiella ncopp’’a tavola…
17
…e abbiate a fa’ ‘e spartenze…
18
…chist’è ‘o risultato d’’o tiemp’ c’ate ausato… ma mangiate… nunn’e facite fa’ fridd …
19
…sempe alla faccia ‘e chill’ ca ce mettono ‘a munnezza int’ ‘e piatti facenn’finta d’essere cucinieri ‘e lusso (capisc’ammè) pignattara Tina elaborazione by Aflo
Presentazioni simili
© 2024 SlidePlayer.it Inc.
All rights reserved.