Manufacturing and Technical Trainee Programme (MTTP)
2 Trainee Development is a SABMiller talent programme aimed at developing high calibre employees who contribute to the achievement of company goals as their careers progress. Objectives: –It provides for generic learning requirements but major sections focus on specific disciplines –A broad range of competencies is provided as a base for subsequent career development –It uses practical work experience and accelerates trainees along their career path People involved: –Trainees talented university graduates (or graduates with a few years work experience) –Line Manager –L&D –HR Plant MTT Programme overview
3 MTTP: Main Phases & Processes Manu/Engin Programme Acting Roles & Project Work Induction Recruiting Coaching On going/Summative Assessment Generic Training Internal Communication Budget & Pay Job Profile Selection Process Company Ind Plant Ind Operations Ind Engineering Prog Manufact Prog Packaging Prog Major Project management including the acting of a specific role
4 Candidates profile Età: massimo 26 anni /28 anni (se con master) Mobilità nazionale ed internazionale Laurea magistrale con il massimo dei voti (preferibile un master): chimica industriale scienze agrarie tecnologie alimentari ingegneria chimica ingegneria meccanica/elettronica/elettrotecnica, preferibilmente con indirizzo produzione conoscenze di base: conoscenza dei materiali produttivi, elementi di chimica e fisica, elementi di meccanica, pneumatica, elettrica ed elettronica, principi della Lean Production Ottima conoscenza inglese (preferibilmente certificata). Titolo preferenziale conoscenza di una seconda lingua (spagnolo, rumeno, ungherese, ceco, polacco) Ottima conoscenza pacchetto office Titolo preferenziale conoscenza SAP produzione e gestione magazzino, moduli ME, MB, MD Titolo preferenziale: Stage o breve esperienza lavorativa presso aziende manifatturiere Buona conoscenza del linguaggio AUTOCAD Buone conoscenza delle normative in materia di sicurezza ed igiene alimentare SPEDIRE I CV ALL’ATTENZIONE DI: