Biscotti occhio di bue Biscuits cow eyes INGREDIENTI 6 uova 300 gr di burro 300 gr di zucchero 600 gr di farina una bustina di vanillina mezza busta di lievito per dolci marmellata Ingredients: 6 eggs 300 g butter 250 g sugar 600 g flour A packet of vanillin ½ package baking powder marmalade lemon zest optional
Procedimento: Montare a crema burro e zucchero Procedimento: Montare a crema burro e zucchero. Unire la scorza e le uova, infine la farina. Fare un panetto e mettere in frigo. Stendere la frolla e ritagliare i biscotti, una parte normali mentre l'altra parte con il buco al centro. Mettere qualche minuto in frigo e poi infornare a 180° per 30 minuti. Spolverare di zucchero a velo i b
Procedure: Beat cream butter and sugar Procedure: Beat cream butter and sugar. Add the zest and the eggs, then flour. Make a loaf and place in refrigerator. Roll out the pastry and cut out the biscuits, a part of normal while the other part with the hole in the center. Put a few minutes in the fridge and then bake at 180 degrees for 10-15 minutes. Sprinkle with powdered sugar on the cookies and biscuits drilled normal spread a layer of jam or hazelnut cream, cover with a perforated biscuits and serve.